Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege hotel, szálloda
Belső terület 1100 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Telek terület 1800 m²
Komfort luxus
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: luxus
Épült 2012
Épület szintje 4
Bútorozottság megállapodás szerint
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre, parkra
Siófok legszebb részén exkluzív villasoron,200 méterre a vízparttól az Aranypart közelében,központi de mégis csendes helyen,remek infrastruktúrájú részén 5*-os szálloda eladó.

Az 1800 m²-es,dél-nyugati tájolású telken 3 épület található. A főépület , ami 2012-ben épült 4 szintes 743 m² .Ebben található 15 szoba és 3 apartman lakosztály.A szálloda 2018 szezonján megnyitott és teljes telt házzal üzemelt és az idei szezon is teljes szezonra foglalt

Az épületkomplexum teljes kivitelezése még nem fejeződött be az apartman gépészetileg és
műszakilag elkészült, a burkolatok és a berendezések néhány helységben még hiányoznak a felső szinten ,de két szoba már ott is teljesen kész .
.Jelenleg 6 luxus színvonalú szoba és egy lakosztály üzemel illetve egy exkluzív konyha
Az ingatlant a legigényesebb és legmodernebb technikai megoldások jellemzik.
Az épület különleges, exkluzív, Japánból, Indonéziából, Indiából, Egyiptomból vásárolt anyagokból lett újjáépítve.
Minden létező elektromos- és gépészeti dolog is magas minőségű eszközökkel lett kicserélve/felújítva, mint pl víz- és csatornahálózat, új fűtésrendszer olasz radiátorokkal, új hűtő/fűtő klímarendszer, új tűzvédelmi berendezés, új kültéri- és beltéri biztonsági kamerarendszer éjjellátó kamerákkal, mozgásérzékelős design világítás a folyosókon és lépcsőházakban, fényérzékelős dekorációs világítások, egyebek.
Az elkészült 6 szoba is a tökéletes luxusról árulkodik: olajfestmények, kőszobrok, mahagóni burkolatok, kártyás ajtónyitó- és intelligens energiatakarékos rendszer, hangszigetelt ajtók, szobánként saját wifi, 43-55 colos LCD tv-k, MAG256 típusú 4500 csatornás televíziós rendszer, minibár, minőségi Inox konnektorok és kapcsolók éjszakai LED fénnyel valamint USB csatlakozókkal, korlátlan internet, telefon belföldi + EU + USA, Canada, Oroszország, Kína, Izraeli telefonos híváslehetőséggel valamint több féle design világítás a hangulatfénytől a teljes kivilágításig Edison égőkkel.
A másik két emeletes épület 2008-ban épült, bruttó 248 nm ami étteremnek, konferenciaközpontnak kiválóan alkalmas, számos lehetőséget rejt magában. A hotel bővíthető, wellness szolgáltatással kiegészíthető - erre már a kész, igényes és különleges tervek rendelkezésre állnak.
18 autó számára a parkolási lehetőség a telken belül .és az étteremnél is van külső saját parkoló 10 autónak.
A kivitelező tulajdonos többféle opciót is kidolgozott a befejezésre amiből a leendő vevő válogatni tud . Hívjon bizalommal további információkért

Ár

Irányár 465 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Centrum
Név Nagy Viktória
Telefon +36 20 575 Mutasd
Email nagyvikicnbgroup@ Mutasd